Catering

Op het gebied van catering kan bij ons van alles. Van een romantisch diner voor twee tot aan een grote bruiloft op locaties, alles is mogelijk. 

De oude school biedt een brede keuze aan catering services aan. U kunt bij ons terecht voor uw lunches, barbecues, high-tea, salades, buffetten en hapjes. Verras uw gasten met een overheerlijke lunch waaraan niets ontbreekt, of een heerlijke barbecue voor uw tuinfeest! Heeft u iets te vieren en heeft u geen zin om in de keuken te staan? Bestel dan onze schitterend opgemaakte salades en buffetten! Ook uw bedrijfsborrel kan door ons voorzien worden van een breed assortiment aan heerlijke culinaire hapjes.

Het is geweldig om voor uw gasten een schitterend feest, mooi diner of een gezellige receptie te verzorgen. Echter, komen hier ook altijd de welbekende “stressmomenten” bij kijken. Het is dan ook een prettig gevoel dat u de verzorging van het eten, evenals de aankleding en bediening kan uitbesteden aan een bedrijf dat al jaren ervaring heeft en ook nog eens zeer goed bekend staat!

Uw evenement is bij ons in goede handen!

Wij verzorgen heerlijke buffetten voor u

Direct contact opnemen