Restaurant

Restaurant 'De Oude School' opende op 4 november 1992 haar deuren met als eigenaresse Marijke Bocxe, een kind uit een horeca-gezin. Haar doel was het neerzetten van een restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Niet te chique en niet te duur, maar lekkere gerechten met een vleugje extra. En dat is gelukt.

Zo serveren wij bij elk hoofdgerecht naast verse salade en compote, vijf soorten verse groenten en vier soorten aardappelen. De menukaart bevat zeventien voorgerechten en achttien hoofdgerechten. Tevens kunt u bij ons ook vegetarisch dineren. Op onze dessertkaart vindt u tientallen desserts en een ruime keuze aan koffie.

We beschikken over een knus restaurant met 25 zitplaatsen, een ruime brasserie met 80 zitplaatsen en een gezellige pub met 50 zitplaatsen. Bij mooi weer kunt u tevens heerlijk op ons terras vertoeven.

Wij verzorgen met het grootste plezier uw bruiloft, vergadering, receptie of verjaardagsfeest. Ook catering op locatie behoort tot onze mogelijkheden.

Wij zijn vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur geopend, op dinsdag tot en met zondag, op aanvraag kunnen wij u ook op maandag van dienst zijn.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in op onze website.

Graag tot ziens in ons restaurant.

Direct reserveren