Vacature


Kok M/V

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor 32 uur per week. Ben jij diegene die ons team komt versterken? Je kunt snel van start gaan en wellicht doorgroeien!


Je bent een teamplayer, bent ondernemend, toont initiatief en uiteraard een hart voor de horeca: je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit!

Wij vinden motivatie minstens zo belangrijk als ervaring.

Functie-eisen
- je hebt ervaring in het werken in een horecaomgeving
- doorzettingsvermogen
- communicatief vaardig
- per direct beschikbaar


Medewerker bediening

Ook zijn wij opzoek naar een gedreven, representatieve medewerker bediening. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: de dagelijkse voorbereidende werkzaamheden, het welkom heten van de gasten, het opnemen van bestellingen, uitserveren van gerechten en dranken, kassawerkzaamheden en het bijbehorende schoonmaakwerk. Wij vinden motivatie en klantvriendelijkheid minstens even belangrijk als ervaring.

Functie-eisen medewerker bediening
- je hebt ervaring in het werken in een horecaomgeving
- doorzettingsvermogen
- communicatief vaardig
- je bent representatief en houdt van aanpakken
- je bent flexibel beschikbaar op afroep

Wie zijn wij?

Restaurant De Oude School opende op 4 november 1992 haar deuren het doel van het restaurant is dat iedereen zich thuis voelt. Niet te chique en niet te duur, maar lekkere gerechten met een vleugje extra. Zo serveren wij bij elk hoofdgerecht naast verse salade en compote, vijf soorten verse groenten en vier soorten aardappelen.

De menukaart bevat zeventien voorgerechten en achttien hoofdgerechten. Tevens kunt u bij ons ook vegetarisch dineren. Op onze dessertkaart vindt u tientallen desserts en een ruime keuze aan koffies.

Wij verzorgen met het grootste plezier een bruiloft, vergadering, receptie of verjaardagsfeest. Ook catering op locatie behoort tot onze mogelijkheden. We beschikken over een knus restaurant met 25 zitplaatsen, een ruime brasserie met 80 zitplaatsen en een gezellige pub met 50 zitplaatsen. Bij mooi weer is ook het terras geopend.

ben jij wie wij zoeken? neem dan contact met ons op

Direct reserveren